За нас

Добре дошли в Transmiter.bg!

Мисия

Работим упорито и професионално, за да сме полезни на клиентите, като им предлагаме богат избор от най-новите продукти и качествени продукти в автомобилна тематика. Убедени сме, че това ще осигури необходимото развитие на компанията, за да служи на хората в нея, клиентите и обществото.

about us 1

Визия

Изминахме дълъг път и затова знаем точно в каква посока да вървим, за да осигурим на Вас висококачествени продукти на възможно най-добра цена. Предлагаме това, осигурявайки отлично обслужване и приятелски екип, който винаги е на Ваше разположение.
Всички продукти, които предлагаме са налични и тествани. Осигуряваме експресна доставка, така че при направена заявка в рамките на работния ден, ще получите продукта на следващия работен ден.

about us 2

Клиентите

Идеята, която залагаме в основата на нашата работа, е да бъдете удовлетворени от покупката си. Така се стараем да сме максимално полезни за Вас. Горди сме да заявим, че към момента сме удовлетворили хиляди клиенти в цяла България. Непрекъснато събираме мнения за работата и поръчаните продукти, изпращайки на всеки купувач Email след определено време.

about us 3

Хората в компанията

Търсим и избираме честни и отговорни хора, добри професионалисти. Полагаме грижи, да бъдат вдъхновени, мотивирани и удовлетворени от работата си и средата, в която се трудят.

about us 4

Вашето мнение е важно за нас

Интересите Ви са нашият най-голям приоритет и се надяваме да сте толкова удовлетворени от продуктите ни, колкото сме ние, щом успяваме да ги правим достъпни за Вас!
За да можем да подобрим нашите услуги, учтиво Ви молим да оставяте коментар или мнение, относно продукти или всичко което Ви вълнува или притеснява относно нас. С удоволствие ще отговорим на всичките Ви въпроси, свързани с нашата дейност и Вашия коментар или препоръка няма да остане незабелязан.

about us 5

You cannot copy content of this page

0
0
Количка
Количката е празна
Използвай