Връщане и замяна

Благодарим Ви, че се доверихте на Transmiter.bg!

Потребителят има право да се откаже от сключения договор от разстояние в срок от 30 дни, считано от датата на приемане на стоките, ако не е нарушена търговската цялост на продукта или опаковката. При продуктите които имат лепенки за валидност, ако лепенката бъде отлепена или скъсана, то потребителят няма право да връща стоката. Също така за нарушена търговска цялост се счита скъсана или нарушена опаковка, отлепени протекторни лепенки. Тоест, закупен продукт може да се върне само в същото състояние, в което е получен, включително предпазни лепенки по продукта. При връщането на стока, потребителят заплаща транспортните разходи и се възстановява само сумата за продуктите. В случай че причината не е дефект или получена повредена стока, не се възстановява сумата по транспортните разходи.

В срок от 15 дни, считано от датата, на която е бил уведомен за решението на потребителя да се откаже от договора, БНТ Лимитед ЕООД възстановява по банков път всички суми, получени от потребителя, с изключение разходите за доставка, когато няма установена повреда в гаранционен срок или дефект. При получена стока в куриерска фирма Еконт Експерс, с опция “преглед и тест”, потребителят има право да се откаже от покупката като за целта трябва да заплати разходите за доставка и в двете посоки.

     ВАЖНО: дефектен продукт (или продукт, който тепърва ще се установява дали е дефектен) се изпраща от клиента по куриер за негова сметка. Ако продуктът има реален дефект и бъде заменен или ремонтиран се връща на клиента за сметка на БНТ Лимитед ЕООД, ако няма реален проблем и продуктът не е дефектен, се връща за сметка на клиента.

     ВАЖНО: Моля пазете оригиналната опаковка на всеки продукт закупен от нас. Изискванията на производителите, за да уважат гаранцията, са да се предоставят оригиналната опаковка с всички прилежащи към нея аксесоари и документация. Ако не се предоставят оригиналната опаковка с всички прилежащи към нея аксесоари и документация, гаранцията ви няма да бъде уважена.

Всички пратки се изпращат с опция за преглед и тест до офис на Еконт – София, кв. Витоша, ул. Асен Разцветников №14А, с получател БНТ Лимитед ЕООД.

Необходимо е да попълните и изпратите заедно с пратката въпросния формуляр (свалете тук). Важно е имената и телефонния номер във формуляра да съвпадат с тези, от които е направена поръчката.

You cannot copy content of this page

0
0
Количка
Количката е празна
Използвай